bilgi@guvenboru.com.tr   90 332 249 66 96-73   90 332 249 96 22

Başkandan Mesaj

Değerli paydaşlarımız ve çalışanlarımız;

Güven Boru’nun ana kuruluş felsefesi; ülkemizin yer altı ve yer üstü kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek, hem daha çok kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayıp, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla kaliteli ve yüksek miktarda üretim kapasitesi oluşturarak, kazancını yatırıma dönüştürmek ve bu yolla da istikrarlı bir şekilde büyümeyi gerçekleştirmektir. Bu anlayış doğrultusunda hareket eden Güven Boru “kaliteli üretim ve hizmet sunumu” anlayışıyla, istikrarlı bir şekilde büyüyerek, çalışanlarımıza ve müşterilerimize karşı şeffaf olma anlayışıyla, tüm hedefler, ve veriler grup firmaları dahilinde sürekli olarak ele alınmakta, ve iyileştirilmektedir. Üretim tesislerimizin sürekli olarak geliştirilmesi ve güncel teknoloji kullanılarak modernleştirilmesi, başarımızın temelini oluşturmaktadır.
Üretim tesislerimizi en iyi düzeye getirebilme olanaklarını bulma konusunda sürekli bir arayış içerisindeyiz. Grup bünyesinde üretim departmanında görevli her çalışan, sahip olduğu bilgi birikimi ile tesislerimizin ve ürünlerimizin geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. Çok sayıda ürün çeşidini, modern üretim tesislerinde görevleri kesin olarak belirlenmiş üretim birimlerinin oluşturulması ile yüksek verimlilik sağlamaktadır. Bununla beraber Güven Boru ülkemizin saygın ve büyük projelerinde yer alarak, sektördeki gelişimlere yaptığı katkıların haklı gurunu yaşamaktadır.

 

                                                                                                                                            YÖNETİM KURULU BAŞKANI

                                                                                                                                                           SAYİT UKDEM

  Hizmetler
  Bizden Haberler
Web Sitemiz Yenilenmiştir

Web sayfamız yenilenmiştir

24 / 11 / 2017

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat